neděle 25. srpna 2013

TEMPEH

Tempeh neboli sojový hermelín.

Je jedním nejkvalitnějším produktem ze všech sójových výrobků, obsahující všechny aminokyseliny jako komplexní bílkovina.

Je ceněn pro vysoký obsah lehce stravitelných bílkovin, vápníku, fosforu, železa a vitamínu B12, jenž vzniká díky činnosti bakterií. Tempeh ceněn také pro vysoký obsah stravitelných bílkovin bez přítomnosti zatěžujícího tuku, čímž napomáhá růstu a obnově tkání.

Obsahuje minerály, a to v takových vzájemných poměrech, že jsou pro organismus nejen lehce vstřebatelné, ale i zabudovatelné do tkání a použitelné pro metabolismus.

Má tempeh nějaké léčebné účinky?
TEMPEH je potravina s významným přínosem pro zdraví člověka, která pomáhá při prevenci i léčbě mnoha nemocí:
  • anémie, nedostatek vitaminu B12
  • střevní onemocnění
  • osteoporóza
  • nádorová onemocnění
  • arterioskleróza a její komplikace atd…



Žádné komentáře:

Okomentovat