- 200 g zelených oliv bez pecek
- plechovka rajského protlaku
- plechovka loupaných rajčat
- 400 g špaget
- jemné ovesné vločky
- 4 stroužky česneku
- 1 cibule
- sůl, cukr
- bazalka
- pepř
- olej
Špagety uvaříme dle návodu.
Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme.
Rajčata z plechovky vyjmeme a pokrájíme je.
Na oleji osmahneme cibulku a česnek.
Přidáme rajčata, protlak a koření, případně mírně podlijeme vodou. Vše prohřejeme.
Olivy nakrájíme na půlky a přidáme do hotového jídla.
Omáčku ochutnáme a případně dochutíme cukrem. Pokud by byla řídká,můžeme ji zahustit ovesnými vločkami.
Špagety propláchneme horkou vodou. Na talíři špagety poléváme omáčkou.
Foto z mého stolu. :)
Žádné komentáře:
Okomentovat